Pranverë në Dubai, Nisja më 27 Prill.

Code: VBGRDS
5 Dite - 4 Nete
  • main-photo
  • 22
  • Beautiful places you must visit Abu Dhabi Grand Mosque (2)
  • Dubai-City-Tour5
  • maxresdefault222

Pranverë në Dubai, 5 Ditë 599 Euro, Nisja më 27 Prill.
Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi.
Fjetje 4 netë në Hotel në Dubai.
Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë – Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje – Ardhje me Avion direkt Shkup – Dubai – Shkup, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.

Te Perfshira
Airfare Accommodations
2 days cruise Professional guide
Te Paperfshira
Entrance fees
Guide gratuity

Për rezervime na kontaktoni :
Filiali Tiranë: friendstravel_agency@yahoo.com
+355 44 81 9333, +355675126445
Filiali Fier: info@friendstravel.al

1

Dita 1

Pershkrimi per diten 1

2

Dita 2

Pershkrimi per diten 2

3

Dita 3

Pershkrimi per diten 3

4

Dita 4

Pershkrimi per diten 4

5

Dita 5

Pershkrimi per diten 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pranverë në Dubai, Nisja më 27 Prill.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Price:599.00

Search Tour

Find your dream tour today!