Kemal Bay 5*, All Inclusive

Code: FGVSAH
6 Dite - 5 Net
Category:
  • main-photo
  • 5-30
  • 9e6e6480-3a7a-31f5-b595-a516de746323
  • 60041921
  • maxresdefault

Kemal Bay 5*, All Inclusive, Alanya, 6 Ditë 310 Euro.
Zbritje 40% për Rezervime të Hershme deri 31 Mars, Zbritje 70 Euro në fluturim më 28 dhe 29 Maj dhe 30 Euro në fluturim nga datë 3 Qershor deri 8 Korrik.
Çmimi Ishte 474 Euro – Bëhet 310 Euro për person për 5 netë Nisje 28 Maj.
Çmimi Ishte 568 Euro – Bëhet 407 Euro për person, për 7 netë, Nisje 29 Maj.
Çmimi Ishte 521 Euro – Bëhet 378 Euro për person për 6 netë Nisje 3 Qershor.
Çmimi Ishte 521 Euro – Bëhet 378 ERuro për person për 6 netë Nisje 6 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë.

Te Perfshira
Airfare Accommodations
2 days cruise Professional guide
Te Paperfshira
Entrance fees
Guide gratuity

Për rezervime na kontaktoni :
Filiali Tiranë: friendstravel_agency@yahoo.com
+355 44 81 9333, +355675126445
Filiali Fier: info@friendstravel.

1

Dita 1

Pershkrimi per diten 1

2

Dita 2

Pershkrimi per diten 2

3

Dita 3

Pershkrimi per diten 3

4

Dita 4

Pershkrimi per diten 4

5

Dita 5

Pershkrimi per diten 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kemal Bay 5*, All Inclusive”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Price:310.00

Search Tour

Find your dream tour today!