Porto Carras Meliton 5*-Halkidiki

Code: NBHTY
7 Dite - 6 Nete
  • Main Photo
  • 16776000
  • 83203867
  • Halkidiki-Beleon-Tours-Porto-Carras-Meliton-Hotel-(01)_2445_Gallery

Porto Carras Meliton 5*-Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)
Zbritje 20% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte 499 Euro – Bëhet 399 Euro për 7 netë për person për Nisje më 27 Maj.
Shtesa 45€ për transportin vajtje – ardhje nga Tirana

Te Perfshira
Airfare Accommodations
2 days cruise Professional guide
Te Paperfshira
Entrance fees
Guide gratuity

Për rezervime na kontaktoni :

Filiali Tiranë: friendstravel_agency@yahoo.com
 +355 44 81 9333, +355675126445
Filiali Fier: info@friendstravel.al

1

Dita 1

Pershkrimi per diten 1

2

Dita 2

Pershkrimi per diten 2

3

Dita 3

Pershkrimi per diten 3

4

Dita 4

Pershkrimi per diten 4

5

Dita 5

Pershkrimi per diten 5

6

Dita 6

Pershkrimi per diten 6

7

Dita 7

Pershkrimi per diten 7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Porto Carras Meliton 5*-Halkidiki”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Price:499.00 399.00

Search Tour

Find your dream tour today!