Friends Travel Agency është agjenci udhëtimi e themeluar më 15 Dhjetor 2010 nga Z.Mariol Kongjini dhe Z.Leonard Goga. Ajo ka pasur një rritje të vazhdueshme duke operuar kështu në disa zona të Shqipërisë si dhe ka marrëveshje me një serë kompanish Shqiptare dhe të huaja.

 

Ekipi ynë është profesional dhe me përvojë në fushën e turizmit duke ofruar kështu shërbime të personalizuara për secilin prej klientëve tanë. Ne kujdesemi qe secili klient të marrë shërbimin e dëshiruar. Friends Travel Agency është një burim ofertash interesante për çdo kategori klientësh dhe produktesh.

 

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të cilat përfshijnë bileta udhëtimi, hotele në të gjithë botën, paketa turistike sipas destinacionit të preferuar, makina me qera, sigurim udhëtimi dhe jete si dhe shumë shërbime të tjera ekstra. Për ne primare është të përmbushim kërkesat e klientit.

 

Për ne “Friends Travel Agency” është një investim vlerash dhe idesh në fushën e turizmit.

Search Tour

Find your dream tour today!