Take a look at our

MOST POPULAR TOURS

250.00 212.00 Sale!

Alia Palace 5* – Pefkohori Halkidiki

Alia Palace 5* – Pefkohori Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

499.00 399.00 Sale!

Porto Carras Meliton 5*-Halkidiki

Porto Carras Meliton 5*-Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

599.00

Pranverë në Spanjë dhe Portugali

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë 599 Euro, Nisja më 19 Maj.

349.00

Kroçiere në Athinë

Kroçiere në Athinë, Santorini, Mykonos, Patmos, Kretë dhe Kushadasi

310.00

Kemal Bay 5*, All Inclusive

Kemal Bay 5*, All Inclusive, Alanya, 6 Ditë 310 Euro.

599.00

Pranverë në Dubai, Nisja më 27 Prill.

Pranverë në Dubai, 5 Ditë 599 Euro, Nisja më 27 Prill

WHY FRIENDS TRAVEL?

Hand Picked Hotels

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod.

World Class Service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod.

Best Price Guarantee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod.

DEALS AND DISCOUNTS

499.00 399.00 Sale!

Porto Carras Meliton 5*-Halkidiki

Porto Carras Meliton 5*-Halkidiki (Fjetje dhe Mëngjes)

250.00 212.00 Sale!

Alia Palace 5* – Pefkohori Halkidiki

Alia Palace 5* – Pefkohori Halkidiki (Gjysëm Pensioni)

Find Your Your By

DESTINATION

Amsterdam
Amsterdam
Grecce
Grecce
Turkey
Turkey
Cuba
Cuba
USA
USA