Pranverë në Spanjë dhe Portugali

Code: GBDFVD
8 Dite - 7 Nete
Category:
  • main-photo
  • Background-Explora-Malaga-ayuntamiento
  • maxresdefault
  • maxresdefault22
  • seville-cityscape-2-xlarge

Vizitohet: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada dhe Valencia.
Fjetje në Hotele me 3* dhe 4*: 2 Netë Barcelonë, 1 natë Madrid, 2 netë Lisbonë, 1 natë Malaga dhe 1 natë Valencia.
Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë – Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje – Ardhje me Avion direkt Shkup – Barcelonë – Shkup. Transfertat dhe Shëtitjet. Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Te Perfshira
Airfare Accommodations
2 days cruise Professional guide
Te Paperfshira
Entrance fees
Guide gratuity

Për rezervime na kontaktoni :
Filiali Tiranë: friendstravel_agency@yahoo.com
+355 44 81 9333, +355675126445
Filiali Fier: info@friendstravel.al

1

Dita 1

Pershkrimi per diten 1

2

Dita 2

Pershkrimi per diten 2

3

Dita 3

Pershkrimi per diten 3

4

Dita 4

Pershkrimi per diten 4

5

Dita 5

Pershkrimi per diten 5

6

Dita 6

Pershkrimi per diten 6

7

Dita 7

Pershkrimi per diten 7

8

Dita 8

Pershkrimi per diten 8

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pranverë në Spanjë dhe Portugali”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Price:599.00

Search Tour

Find your dream tour today!