Pranverë në Amsterdam, Nisje më 12 Maj

Code: DFVHG
4 Dite - 3 Nete
Category:
  • main-photo
  • 1920×1080-Amsterdam-Waterway
  • a8a99706-f07b-4f98-932d-6733236e41c7
  • Amsterdam-Case–e1385035906122
  • The-Hague-Netherlands-Reasons-To-Visit-24

Pranverë në Amsterdam, 4 Ditë 399 Euro, Nisje më 12 Maj.
Vizitohen: Amsterdam, Hagë dhe Rotterdam në Hollandë.
Fjetje 3 netë në Amsterdam.
Fluturimi me avion direkt Tiranë – Amsterdam. Transfertat dhe Shëtitjet me Autobus,
Shoqërues Shqiptar gjatè udhëtimit.

Te Perfshira
Airfare Accommodations
2 days cruise Professional guide
Te Paperfshira
Entrance fees
Guide gratuity

Për rezervime na kontaktoni :
Filiali Tiranë: friendstravel_agency@yahoo.com
+355 44 81 9333, +355675126445
Filiali Fier: info@friendstravel.al

1

Dita 1

Pershkrimi per diten 1

2

Dita 2

Pershkrimi per diten 2

3

Dita 3

Pershkrimi per diten 3

4

Dita 4

Pershkrimi per diten 4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pranverë në Amsterdam, Nisje më 12 Maj”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Price:399.00

Search Tour

Find your dream tour today!