Kroçiere në Athinë

Code: GBDVSA
5 Dite - 4 Nete
  • main-photo
  • athens-visit
  • Crete_travel
  • Kusadasi – Ephesus 1
  • f5be910b2b56f6a44fc70cf84c99b808

Kroçiere në Athinë, Santorini, Mykonos, Patmos, Kretë dhe Kushadasi, Ultra All Inclusive, Nisje më 27 Prill, 5 Ditë 349 Euro.
Çmimi përfshin: Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus,
Udhëtimi dhe Akomodimi në Kroçieren Celestyal Nefeli për 3 netë qendrimi në Ultra All Inclusive, Ekskursion dhe Vizitë në Efes, Shoqërues shqiptar.

Te Perfshira
Airfare Accommodations
2 days cruise Professional guide
Te Paperfshira
Entrance fees
Guide gratuity

Për rezervime na kontaktoni :
Filiali Tiranë: friendstravel_agency@yahoo.com
+355 44 81 9333, +355675126445
Filiali Fier: info@friendstravel.al

1

Dita 1

Pershkrimi per diten 1

2

Dita 2

Pershkrimi per diten 2

3

Dita 3

Pershkrimi per diten 3

4

Dita 4

Pershkrimi per diten 4

5

Dita 5

Pershkrimi per diten 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kroçiere në Athinë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Price:349.00

Search Tour

Find your dream tour today!